KoroNalle-tempaus yhdistää käsityön ja luovuuden – käsillä tekeminen antaa turvaa ja ajankulua

Käsityön suosio on noussut viime päivinä entisestään, moni kotona oleva on kaivanut keskeneräiset käsityöt kaapista ajankuluksi tai päättänyt nyt viimein opetella vaikka sen kuuluisan villasukan neulomisen. Onneksi netti on ohjeita pullollaan ja myös alueelliset taitoyhdistykset ovat vauhdilla kehittäneet uusi ohjeita, vinkkejä ja tekemispaketteja käsityöhön hurahtaneille kun perinteinen kurssitoiminta on tauolla.

Taito Varsinais-Suomi päätti kutsua koko Suomen mukaan tekemään yhdessä. Nyt turvaudutaan luovuuteen, käsitöihin ja johonkin halattavaan – lähde siis mukaan KoroNalle-tempaukseen!

“Ei tehdä tästä vakavaa eikä jyrkän oikeaoppista vaan tehdään se näin: Etsi nalle tai muu vastaava unilelu, uusi tai vanha ja ryhdy pistelemäään ja paikkailemaan mielesi mukaan. Voit kursia kasaan ajatuksiasi ja tunnelmiasi samalla kun saat käsillesi mieleistä tehtävää”, sanoo Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

KoroNalle tempaus sopii tehtäväksi yhdessä kodeissa, se voi olla myös kotikoulua viettävien lasten käsityöprojekti. Toivotaan että mukaan lähtee niin aloittelijoita kuin pitkän linjan taitajia, kaikkien pistot ja nallet ovat arvokkaita. Ehkä tässä on sysäys kunnostaa ikivanha risa nalle tai tehdä lapsen kanssa yhdessä oma KoroNalle.

Voit raportoida projektiasi someen tunnisteilla #koronalle ja @taitovarsinaissuomi. Yhdistys ja Taitoliitto lupaavat jakaa tuotoksia sometileillään ja alustavia suunnitelmia jopa KoroNallejen-näyttelystä epidemian taituttua on jo tehty.

Katsotaan mihin päädytään ja katsotaan se yhdessä. 

#koronalle
@taitovarsinaissuomi
#onnielääkäsityössä

Taitoliitto
www.taito.fi